DE KLANT AAN HET WOORD

Benieuwd wat mijn klanten zeggen over mij? Dat lees je hier!

Marleen werkt nu sinds een aantal weken als VA voor mijn bedrijf KOEKIE Autisme Begeleiding. Wanneer je op zoek bent naar een VA betekent dat meestal dat je het zelf erg druk hebt en dan ben je op zoek naar iemand die dat begrijpt en daar op inspeelt. Anticiperend, zelfstandig en initiatiefrijk zijn daarbij belangrijke eigenschappen. Marleen toonde deze eigenschappen direct vanaf de eerste kennismaking. Ze is erg enthousiast en perfectionistisch en door de mooie resultaten die ze mij teruggeeft was bij mij al snel het vertrouwen gewekt! Ze doet wat je vraagt en komt als extraatje zelf ook met goede idee├źn. Door de persoonlijke manier van werken in mijn bedrijf, vond ik het moeilijk om iemand te vinden waar ik taken aan over kon laten. Ik ben blij dat ik Marleen heb leren kennen, zij verdiept zich goed en sluit perfect aan.

Juli 2018
JONNEKE KOEKHOVEN
KOEKIE Autisme Begeleiding
Marleen heeft mijn website www.opvoedpraktijkbinnenstebuiten.nl ontworpen. Marleen heeft mij enorm goed geholpen bij het duidelijk krijgen wat er allemaal op mijn website moest komen te staan. Het was daarbij zeker behulpzaam dat zij betrokken was bij mijn bedrijf en kon invoelen wat ik beoog met mijn website. Ze heeft mij veel werk uit handen genomen. Marleen is betrouwbaar, duidelijk en komt haar afspraken na. Ik ben blij met mijn website als resultaat.

Juni 2018
INEKE GROENENDIJK
Opvoedprakijkbinnenstebuiten Reeuwijk